Voor informatie over de tarieven, het aantal personen en andere infomatie: klik bij de afbeeldingen van de ruimte linksbovenin op (I). Om een nieuwe reserveringspagina te openen, klik hier (Mac en IOS).

*Om te kunnen reserveren dient u lid te zijn van Het Coachhuis. Zie hier het aanmeldformulier. Heeft u vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen of in de algemene voorwaarden.

 

CORONA-mededeling: Het Coachhuis is open voor sessies tot maximaal 3 personen en voor besprekingen tot max. 6 personen met een noodzakelijk karakter

Per 1 juni staan alle nieuwe maximaal aantal personen per ruimte en de maatregelen per locatie op onze locatie pagina's en bij het online reserveren. Twijfelt u of een ruimte groot genoeg is? Neem contact met ons op! Maandag tot vrijdag 08.30-17.00 via 070-2155317.

 

Welkom zijn al onze leden die:

  • het in overleg met de klant belangrijk vinden dat een sessie face-to-face moet plaatsvinden
  • in Het Coachhuis een sessie op afstand (bellen, video, skype, etc.) willen doen met een klant in een rustige, vertrouwelijke omgeving
  • een aantal uren rustig willen flexwerken in een eigen ruimte met alle voorzieningen

Wij rekenen er op en zien er op toe dat iedereen zich houdt aan de hygiënische spelregels en de afstandsregel. Personen met lichte ziekteverschijnselen wordt verzocht het pand niet te betreden. Onze locatiebeheerders en schoonmakers zullen extra aandacht geven aan ontsmetting van deuren, meubilair, sanitair, etc. Eventuele annuleringen kunt u aan ons op de gebruikelijke manier via het systeem doorgeven. Kijk op onze homepage voor meer toelichting.

 

Reserveren | Het Coachhuis