Voor informatie over de tarieven, het aantal personen en andere infomatie: klik bij de afbeeldingen van de ruimte linksbovenin op (I).

*Om te kunnen reserveren dient u lid te zijn van Het Coachhuis. Zie hier het aanmeldformulier. Heeft u vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen of in de algemene voorwaarden.

CORONA-mededeling (status 26 maart 2020):

Beste mensen, wij volgen het nieuws op de voet, en volgen de besluitvorming door de overheid nauwgezet.

Het Coachhuis kan open blijven voor sessies tot maximaal 3 personen op de locaties waar de toegang, de hygiëne en de veiligheid van medewerkers en bezoekers zijn gewaarborgd; en waar beheer kan worden uitgevoerd. Contact met (receptie-)medewerkers en collega's dient te worden geminimaliseerd.

Welkom zijn al onze leden die:

  • het in overleg met de klant noodzakelijk vinden dat een sessie face-to-face moet plaatsvinden
  • in Het Coachhuis een sessie op afstand (bellen, video, skype, etc.) willen doen met een klant in een rustige, vertrouwelijke omgeving
  • een aantal uren rustig willen flexwerken in een eigen ruimte met alle voorzieningen

Wij rekenen er op en zien er op toe dat iedereen zich houdt aan de hygienische spelregels en de afstandsregel. Personen met lichte ziekteverschijnselen wordt verzocht het pand niet te betreden. Onze locatiebeheerders en schoonmakers zullen extra aandacht geven aan ontsmetting van deuren, meubilair, sanitair, etc. Eventuele annuleringen kunt u aan ons op de gebruikelijke manier via het systeem doorgeven.

 

Reserveren | Het Coachhuis