Vind de juiste locatie voor uw gesprek

Nieuwegracht 29,  3512 LD  Utrecht

Over de locatie

Het monumentale grachtenpand aan de Nieuwegracht is een unieke plek met uitzicht over de nostalgische gracht. In een informele sfeer bieden wij hier diverse multifunctionele ruimtes aan, voor een goed comfortabel gesprek. Maar ook voor een pakkende workshop of een boeiende training bieden wij een aantal interessante ruimtes! 


Parkeren doe je eenvoudig in de Springweg Interparking garage of de Interparking Hoog Catharijne P1. Hier is altijd plek om de auto eenvoudig te parkeren!
De Springweg garage is gelegen op een paar minuten loopafstand van de locatie Nieuwegracht. 
Bekijk hier de looproute!

De Interparking P1 is op 10 minuten loopafstand van de locatie Nieuwgracht. Bekijk hier de looproute! 

Max. aantal personen: 12

Bovenkamer
(tot 4 personen)
18,50 euro per uur
Opkamer
(tot 4 personen)
18,25 euro per uur
Souterrain
(tot 4 personen)
17,50 euro per uur
Werfkelder Coach
(tot 4 personen)
18,50 euro per uur
Werfkelder Training
(tot 12 personen)
39 euro per uur
Workshopruimte
(tot 8 personen)
22 euro per uur
Workshopruimte
(tot 4 personen)
18,50 euro per uur

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en zaterdag + zondag van 08.00-19.00 uur. U heeft een tag nodig voor toegang.

Bemande receptie aanwezig

Nee, u heeft een tag nodig om binnen te komen. En u bent zelf verantwoordelijk voor de ontvangst van uw gasten. Tip - Laat uw gesprekspartner u even bellen als hij voor de deur staat!

Beschikbare coachruimtes

•    4 Spreekkamers
•    1 Workshopruimte
•    1 Trainingsruimte

Faciliteiten

U kunt gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten: 
•    Presentatiemateriaal (whiteboard/ flipover)
•    Koffie en thee
•    Internet (WIFI)

Bovenkamer

Max. aantal personen
4
Prijs per uur
18,50 euro
Reserveren

Opkamer

Max. aantal personen
4
Prijs per uur
18,25 euro
Reserveren

Souterrain

Max. aantal personen
4
Prijs per uur
17,50 euro
Reserveren

Werfkelder Coach

Max. aantal personen
4
Prijs per uur
18,50 euro
Deze ruimte is geschikt voor 2 tot 4 personen.
Reserveren

Werfkelder Training

Max. aantal personen
12
Prijs per uur
39 euro
Deze ruimte is geschikt voor 5 tot 12 personen.
Reserveren

Workshopruimte

Max. aantal personen
4
Prijs per uur
18,50 euro
Deze ruimte is geschikt voor 2 tot 4 personen.
Reserveren

Workshopruimte

Max. aantal personen
8
Prijs per uur
22 euro
Deze ruimte is geschikt voor 5 tot 8 personen.
Reserveren

Nieuwegracht 29
3512 LD  Utrecht

Bereikbaarheid

Vanuit de richting Arnhem A12: Bij knooppunt Lunetten aanhouden Ring Utrecht/Nieuwegein Afrit 16 t/m 18. Volg richting Nieuwegein/Jaarbeurs/Centrum. Neem afrit 18 richting Houten/Industrieterrein Nieuwegein. Neem op de rotonde de eerste afslag richting Hoograven/Lunetten. Dit is de Waterlinieweg. Volg de Waterlinieweg rechtdoor tot rotonde De Berekuil. Neem op de rotonde De Berekuil de vierde afslag richting Wilhelminapark. Ga na 100 meter bij de verkeerslichten linksaf en houd direkt rechts aan. Ga over het spoor op de rotonde driekwart links, de Maliebaan op. Ga bij de verkeerslichten op de kruising met de Nachtegaalstraat rechtdoor. Ga aan het einde van de Maliebaan bij de kruising rechtdoor. Ga na 300 meter bij de stoplichten rechtdoor. Na ongeveer 100 meter gaat u rechts de brug over. Na de brug rijdt u rechtdoor. Ga bij de 4e brug linksaf. U bent gearriveerd bij Nieuwegracht 29.

Vanuit de richting Breda A27: Volg richting Almere en neem voorbij knooppunt Lunetten afslag 29 Centrum/Rijnsweerd. Ga aan het einde van de A28 op de T-splitsing rechtsaf de Waterlinieweg op richting Wittevrouwen. Volg de Waterlinieweg rechtdoor tot rotonde De Berekuil. Neem op de rotonde De Berekuil de vierde afslag richting Wilhelminapark. Ga na 100 meter bij de verkeerslichten linksaf en houd direkt rechts aan. Ga over het spoor op de rotonde driekwart links, de Maliebaan op. Ga bij de verkeerslichten op de kruising met de Nachtegaalstraat rechtdoor. Ga aan het einde van de Maliebaan bij de kruising rechtdoor. Ga na 300 meter bij de stoplichten rechtdoor. Na ongeveer 100 meter gaat u rechts de brug over. Na de brug rijd u rechtdoor. Ga bij de 4e brug linksaf. U bent gearriveerd bij Nieuwegracht 29.

Vanuit de richting Den Bosch: A2 Op knooppunt Oudenrijn aanhouden Ring Utrecht (zuid) richting Arnhem A12. Volg richting Houten A27/Nieuwegein. Neem afrit 18 richting Houten/Industrieterrein Nieuwegein. Neem op de rotonde de derde afslag richting Hoograven/Lunetten. Dit is de Waterlinieweg. Volg de Waterlinieweg rechtdoor tot rotonde De Berekuil. Neem op de rotonde De Berekuil de vierde afslag richting Wilhelminapark. Ga na 100 meter bij de verkeerslichten linksaf en houd direkt rechts aan. Ga over het spoor op de rotonde driekwart links, de Maliebaan op. Ga bij de verkeerslichten op de kruising met de Nachtegaalstraat rechtdoor. Ga aan het einde van de Maliebaan bij de kruising rechtdoor. Ga na 300 meter bij de stoplichten rechtdoor. Na ongeveer 100 meter gaat u rechts de brug over. Na de brug rijd u rechtdoor. Ga bij de 4e brug linksaf. U bent gearriveerd bij Nieuwegracht 29.

Klik hier voor de route

Openbaar vervoer

Lopend van Utrecht Centraal station:
U vertrekt vanaf Moreelsepark. Na 70 meter rechtdoor (Moreelseviaduct). Na 30 meter rechtdoor (Mariaplaats). Na 260 meter rechts aanhouden (Springweg). Na 180 meter links afslaan (Haverstraat). Na 150 meter rechtdoor (Hamburgerbrug). Na 20 meter rechtdoor (Hamburgerstraat). Na 170 meter rechts afslaan (Nieuwegracht). U bent gearriveerd bij het eerste pand aan uw rechterhand (Op de hoek Hamburgerstraat/Nieuwegracht). 

Klik hier voor meer ov informatie

 

Parkeren

Er kan geparkeerd worden aan de gracht of in een parkeergarage (betaald parkeren).

ADRES PARKEERGARAGE:
Parkeergarage Springweg
Strosteeg 83 
3510 VK Utrecht

ROUTE VANUIT PARKEERGARAGE NAAR HET COACHHUIS NIEUWEGRACHT: Klik hier

INFORMATIE PARKEERGARAGE: Klik hier. 

 

 

Utrecht - Nieuwegracht

Utrecht - Nieuwegracht

Bezichtiging en toegang

Bezichtiging:

Heeft u interesse en wilt u een (vrijblijvende) bezichtiging? Neem dan contact op met onze pandbeheerder, via e-mail: utrecht-nieuwegracht@hetcoachhuis.nl

Toegang:

U heeft een tag (deurpasje) nodig om toegang te krijgen tot het pand. 

 

Locatie

Het Coachhuis

070-2155317

Utrecht - Nieuwegracht | Het Coachhuis