Vind de juiste locatie voor uw gesprek

Deltazijde 20B,  1261 ZM  Blaricum
035 - 234 0321

Over de locatie

Het Coachhuis Blaricum / OnlyOffices biedt flexibele werkplekken en spreek- en vergaderruimte die zijn ontworpen om te voldoen aan de dynamische eisen van het moderne bedrijfsleven, waarbij de behoefte aan flexibiliteit en comfort voorop staat.

De rustige en moderne inrichting van de ruimtes dragen bij aan een warme een hoogstaande uitstraling.

Alle ruimtes zijn ingericht met geluidsisolerende wanden en bieden dankzij grote ramen die veel natuurlijk daglicht binnenlaten ook bij langere aanwezigheid een optimaal en prettig klimaat.

Max. aantal personen: 6

Spreekkamer
(tot 6 personen)
18 euro per uur
Werkplek
(tot 1 personen)
9,50 euro per uur

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 08.00 tot 22.00 uur.

Bemande receptie aanwezig

Nee, u krijgt 12 uur van tevoren een code voor toegang. U moet zelf uw gasten ontvangen op locatie. U kunt met de beheerder op afspraak regelen (035 - 234 0321) dat uw bezoek ontvangen word en gebruik maken van een wachtruimte.

Beschikbare coachruimtes

Het Coachhuis Blaricum / OnlyOffices beschikt over:

- Eén gedeelde kantoorruimte met flexibele werkplekken voor maximaal 6 personen

- Een spreekkamer met vergaderopstelling geschikt voor maximaal 6 personen.Faciliteiten

U kunt gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten:

- Nespresso koffie en thee

- Print en scan faciliteiten

- Draadloos internet (WIFI)

- Zelf te bedienen airco en verwarming

- De spreekkamer is voorzien van een bureauopstelling met 6 stoelen, flip-over en 27 inch monitor te gebruiken als presentatie scherm.

- De flexibele werkplekken zijn voorzien van ergonomische zit sta bureaus en privacy schermen. 
 

Spreekkamer

Max. aantal personen
6
Prijs per uur
18 euro
Reserveren

Werkplek

Max. aantal personen
1
Prijs per uur
9,50 euro
Reserveren

Deltazijde 20B
1261 ZM  Blaricum

Bereikbaarheid

Business center OnlyOffices is gelegen aan de Deltazijde 20B, 1261 ZM in Blaricum.

Business center OnlyOffices in Blaricum bevindt zich op het goed bereikbare Businesspark27, gelegen in de Blaricummermeent langs de A27, ter hoogte van Blaricum en Huizen. De gunstige ligging ten opzichte van belangrijke uitvalswegen betekent dat u binnen enkele minuten op de A27 bent, met snelle verbindingen naar de A1 en A6. Strategisch gelegen biedt ons businesscenter uitstekende connecties: Amsterdam is slechts 25 minuten rijden, Utrecht 18 minuten, Amersfoort 15 minuten, Almere 14 minuten en Hilversum 11 minuten.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op een afstand van 1,5 kilometer.

Er is ook een carpoolplaats beschikbaar op 1,4 kilometer afstand. Dit betekent dat er een korte wandeling van circa 20 minuten of een aanvullende vorm van vervoer nodig is om het center vanaf deze punten te met openbaar vervoer te bereiken. Voor wie het niet erg vindt om een stukje te lopen of alternatieve vervoersmiddelen te gebruiken, blijft het business center een toegankelijke optie met het openbaar vervoer.

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen bevinden zich daarmee op slechts 2 minuten loopafstand, ofwel 230 meter. 

Blaricum

Blaricum

Bezichtiging en toegang

Bezichtiging:

Een vrijblijvende rondleiding is op afspraak mogelijk tijdens onze openingstijden. Maak een afspraak via Blaricum@hetcoachhuis.nl of bel 035 - 234 0321. 

Toegang:

De toegang tot ons pand is geautomatiseerd middels een systeem met toegangscodes, wat zorgt voor een efficiënte en veilige manier om het gebouw binnen te gaan. Vaste klanten krijgen een persoonlijke toegangscode die zelf kan worden bepaald. Flexibele boekers ontvangen eveneens een toegangscode, die wordt verstuurd nadat uw boeking is bevestigd. Deze code krijgt u minimaal 12 uur voor het geplande tijdstip van uw boeking per email toegestuurd. Met de persoonlijke toegangscode kunt u niet alleen zelf het business center betreden, maar ook eventuele bezoekers toelaten. Deze geautomatiseerde toegang zorgt voor een soepele ervaring, waarbij u volledige controle heeft over uw bezoeken aan het business center.

Locatie

035 - 234 0321

Het Coachhuis

070-2155317

Blaricum | Het Coachhuis