27/03/2020: 09:11uur --- deze pagina wordt steeds bijgewerkt met de laatste informatie

Beste mensen,

Wij volgen het nieuws op de voet, en volgen de besluitvorming door de overheid nauwgezet.

Het Coachhuis kan open blijven voor sessies tot maximaal 3 personen op de locaties waar de toegang, de hygiëne en de veiligheid van medewerkers en bezoekers zijn gewaarborgd; en waar beheer kan worden uitgevoerd. Contact met (receptie-)medewerkers en collega's dient te worden geminimaliseerd.

Info vanuit de Rijksoverheid, update 23 maart j.l.:

"Bijeenkomsten van meer dan 3 personen zijn tot en met 6 april verboden. Dit verbod geldt ook voor bijeenkomsten in hotels of zaalverhuurbedrijven".

Welkom zijn al onze leden die:

  • het in overleg met de klant noodzakelijk vinden dat een sessie face-to-face moet plaatsvinden
  • in Het Coachhuis een sessie op afstand (bellen, video, skype, etc.) willen doen met een klant in een rustige, vertrouwelijke omgeving
  • een aantal uren rustig willen flexwerken in een eigen ruimte met alle voorzieningen

Wij rekenen er op en zien er op toe dat iedereen zich houdt aan de hygienische spelregels en de afstandsregel. Personen met lichte ziekteverschijnselen wordt verzocht het pand niet te betreden.

Wij hebben er begrip voor als veel geplande gesprekken worden uitgesteld. Wel ontvangen wij graag de annulering op de gebruikelijke manier via de link in de bevestigingsmail of, als dat niet lukt, via een mail aan [email protected]. In de maand maart zijn wij coulant met boekingen die binnen de normale 24-uurs termijn worden geannuleerd vanwege Corona-beleid. Dat kan via een mail aan [email protected]. Deze coulanceregel geldt na 31 maart niet meer.

Locaties die zijn gesloten tot 6 april zijn:

- GESLOTEN: Alphen a/d Rijn, Almelo, Apeldoorn, Capelle, Delft-Zuid, Den Haag Statenkwartier, Diemen, Haarlem-Heemstede, Haarlem-Oost, Hoogeveen, Naarden, Oud-Beijerland, Roosendaal, Tiel en Valkenswaard;

- Op locatie Rotterdam Wijnhaven is de horeca gesloten; u kunt wel naar de coachruimtes via de ingang met schuifdeur;

- Op locatie Leiden kunt u alleen terecht in de ochtenduren (tot 12:00u)

- Op enkele locaties is de receptie niet bemand; zonder tegenbericht kunt u wel gewoon gebruikmaken van de gereserveerde ruimte(s).

Vragen kunt u bij voorkeur per mail richten aan [email protected].

Met vriendelijke groet,

Het Coachhuis-team

 

Corona nieuws en protocol | Het Coachhuis