29 mei 2020 --- deze pagina wordt steeds bijgewerkt met de laatste informatie.

Beste mensen,

Langzamerhand zien we dat veel coaches, psychologen, mediators, etc. weer face-to-face gesprekken inplannen. Wij volgen nauwgezet het nieuws en het beleid van de Rijksoverheid en andere richtlijnen, en zorgen ervoor dat u op een veilige manier uw gasten kunt ontvangen op onze locaties.

Het Coachhuis is open voor sessies tot maximaal 3 personen, en voor besprekingen tot max. 6 personen met een noodzakelijk karakter. Na 1 juni zijn ook groepsbijeenkomsten weer onder voorwaarden mogelijk.

Per 1 juni staan alle nieuwe maximaal aantal personen per ruimte en de maatregelen per locatie op onze locatie pagina's en bij het online reserveren. Twijfelt u of een ruimte groot genoeg is? Neem contact met ons op! Maandag tot vrijdag 08.30-17.00 via 070-2155317.

U kunt uw brancheorganisatie (NOLOC/NOBCO, NIP, Mediators Vereniging, etc.) raadplegen voor de regels en adviezen in uw beroepsgroep rondom face-to-face gesprekken en bijeenkomsten.

Welkom zijn al onze leden die:

 • het in overleg met de klant van belang vinden dat een sessie face-to-face plaatsvindt; maximaal 3 personen; altijd 1,5m afstand houden
 • besprekingen tot maximaal 6 personen met een noodzakelijk karakter (bijvoorbeeld mediations); mits voldoende ruimte
 • in Het Coachhuis een sessie op afstand (bellen, video, Skype, Zoom, etc.) willen doen met een klant in een rustige, vertrouwelijke omgeving
 • een aantal uren rustig willen flexwerken in een eigen ruimte met alle voorzieningen

Uitzonderingen alleen na overleg met de directie.

Alleen samen kunnen we Corona verslaan!

 • Wij rekenen er op en zien er op toe dat iedereen zich houdt aan de hygienische spelregels en de afstandsregel. Was uw handen direct na binnenkomst.  
 • Wij besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne in het pand, en hebben waar nodig extra huisregels ingesteld om goed afstand te kunnen houden. Maak ruimte voor andere bezoekers. Graag één persoon tegelijk in de pantry of op trappen. Wijk uit als dan nodig is.
 • U kunt zelf met de aanwezige hulpmiddelen de gereserveerde ruimte naar eigen inzicht extra ontsmetten.
 • Laat de door u gebruikte ruimte (extra) netjes achter, zodat die weer klaar is voor veilig gebruik door anderen.
 • Personen met lichte ziekteverschijnselen wordt verzocht het pand niet te betreden. Gaarne dit expliciet van te voren na te gaan bij uw bezoeker(s).

Annuleren of verzetten

Wij hebben er begrip voor als geplande gesprekken zijn of nog worden uitgesteld. Wel ontvangen wij graag de annulering op de gebruikelijke manier via de link in de bevestigingsmail of, als dat niet lukt, via een mail aan [email protected]. De normale annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing.

Aangepaste openingstijden en tijdelijke sluitingen locaties

Gesloten tot:  
Tot nader bericht / melding 

Capelle a/d IJssel - open per 2 juni!
Ouderkerk a/d Amstel - open per 2 juni!
Tiel - open per 2 juni!
Naarden - open per 2 juni!

Let verder op:

 • Op locatie Rotterdam Wijnhaven is de horeca gesloten; u kunt wel naar de coachruimtes via de ingang met schuifdeur;

 • Aangepaste openingstijden: Nieuwegein (nu open van 08.00 tot 15.40 uur)

Vragen kunt u bij voorkeur per mail richten aan [email protected].

Met vriendelijke groet,

Het Coachhuis-team

Corona nieuws en protocol | Het Coachhuis