Verdiep je relaties in vier eenvoudige stappen - Training voor professionals

Datum: 
23 april
Locatie: 
Amsterdam - West

Verdiep je relaties in vier eenvoudige stappen

Relaties spelen een grote rol in ons leven! 
Ga maar na: de relatie met je partner, je lichaam, je slaap, je (klein) kinderen, je vrienden, je iPhone, je collega’s, je concurrent, je werk(plek), je portemonnaie etc.
De hele dag staan we in verbinding met alles en iedereen om ons heen en vormen we hierover oordelen en gedachten in ons hoofd.  Best druk als je bedenkt dat we zo’n 60.000 gedachten gemiddeld per dag hebben.  Met al die gedachten - druk in ons hoofd - zijn er dan ook maar weinigen van ons in staat om echt in het NU te zijn. Maar laat dat nou juist het enige moment zijn, wat er echt is en waar dingen als vanzelf op zijn plek vallen.

In deze kort en krachtige workshop laten we jou met speelse oefeningen ervaren wat het betekent als je je gedachten onderzoekt. In de training gaan we in op de impact van gedachten en overtuigingen, die voor 100% ons gedrag bepalen in al je relaties. Door de relatie met jezelf en anderen te onderzoeken met 4 simpele vragen en 3 omkeringen ontdek je hoe het echt zit en zul je inzicht verkrijgen in hoe gedachten ons weghouden van de realiteit, het NU. Na deze workshop van 3 uur heb je inzicht in hoe het werkt en heb je een prachtige simpele fundamentele tool in handen om elke relatie onder de loep te nemen. Je gaat met waardevolle inzichten naar huis!

Wat neem je mee? Je open mind, je input en je humor dan wordt het echt een leuk programma.
Wat:  Workshop: Vrijheid en mentale fitheid? Ontdek het via al je relaties!
Wie/website:    Aanmelden kan via onderstaand mailadres of telefoonnummer: 06-24258611

 

www.bearinmind.nl

 

Wanneer:   maandag 23 april aanstaande
Tijd:    19.00-22.00
Waar:   Van Oldenbarneveldtstraat 48 C (coachhuis locatie)
Trainers:      Charlotte Wout en Meike van Til
Kosten:  60 euro excl. Btw 

We verheugen ons op je komst!